Conserva de sprot in suc de rosii

de mimmi in Conserve, 1 Sep 2011 | 6669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg sprot(sau orice fel de peste mic)
  • 1 l bulion de rosii
  • foi dafin
  • 5 catei usturoi
  • cimbru
  • piper,sare
  • 3 cepe
  • 1 rosie mare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de sprot in suc de rosii:

Spalam bine sprotul si il stergem cu un servet.

Spalam bine borcale si le punem in cuptor la foc mic pana se usuca.

Taiem ceapa julien. Punem intr-o oala,un rand de peste,un rand de ceapa. Turnam bulionul,adaugam foi dafin,cimbru,catei de usturoi,piper si sare dupa gust. Completam cu apa pana deasupra pestilor. Lasam sa fiarba pana se inmoaie oasele pestilor. Chiar la sfarsit adaugam o rosie taiata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de sprot in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

DIANA B 1

01.09.2011, 15:48

Le-ai venit de hac si puilor de peste ... saracii , erau orfani cred , n-avea cine-i apara

Lau 1

01.09.2011, 16:13

ce harnicuta esti

alinutzika 1

01.09.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stevie preparata pentru iarna